2009. december 10., csütörtök

Sziasztok!

Úgy szégyellem magam, hogy csak most írok, de szombaton megyek nyelvvizsgázni és arra tanulok egyfolytában, valamint mostanában hiányzotam párszor a suliból és azt pótolom. Na meg ugye szünet előtt van, ilyenkor az összes tanár dogát akar íratni... :S

Kedden voltunk Pécsen az Árkádban és megkaptam a karácsonyi ajándékom, egy Samsung S5230-as telefont. Nekem nagyon tetszik, igazi kis szépség.

Holnap lesz a fotózásunk. Lesznek tabló képek is, és közös lazább képek a csajokkal. Már nagyon várom.

Hétvégén sok dolgom lesz. Szombat délelőtt a vizsga, meg aznap van anyukám névnapja. :) Remélem ez szerencsét hoz. :D Este jönnek vendégek is. Vasárnap meg sokat kell tanuljak. Magyarból hatalmas TZ-t írunk és kaptunk 53 kérdést, amit ki "kell" dolgozni és ez segít a dogához. Mi 6-an felosztottuk egymás között, így fejenténk csak 9 kérdést kell megcsinálni. Aztán majd összetesszük egybe és akkor meglesz mindenkinek az összes. =) Angolból is nagyfelelés lesz hétfőn, egy csomó kérdés, 2 képről beszélni, meg szituáció. Azt is ki akarom előtte itthon dolgozni. Még jó, hogy a kérdések már ki vannak.

De mindezek ellenére rendet kéne rakjak a szobámban és akkor már kiraknám a karácsonyi díszeket is. Ha összejön akkor majd csinálok képet és hozok.
Jah és vééégre megjelent a Szex és New York 2 első plakátja. Biztos lesz még több is szerintem. Addig is gyönyörködhetünk ebben. (L)

További szép hetet mindenkinek!

xoxo, Zsani

2 megjegyzés: